Lakásfelújítás
Tartalom
LAKÁSFELÚJÍTÁS
 
BURCS KFT
 
LAKÁSÉPÍTÉS
lakásépítés
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS burkolás
burkolás
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS térburkolás viacolor
térburkolás viacolor
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS látványképek
árajánlat
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS gipszkartonozás
gipszkartonozás
 
lakásfelújítás lakásfelújítás lakásfelújítás Linkkatalógus Ingyenes apróhirdetés lakásfelújítás lakásfelújítás lakásfelújítás
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BLOG

Festés lakáson belül

2011.05.15. 12:24, lakasfelujitas
Lakásfelújítás Burcs Kft.

 


Festés előtt végezzünk el a javítási munkálatokat.Bútorokat vigyük ki a festeni kívánt hejséből.Takarjuk le a padlót lépésálló fóliával a szegélyeket pedig ragasszuk körbe ragasztópapírral.Szereljük le az ajtókilincseket lámpákat.A falfelületet kezeljük le stabilizáló alapozóval amelymegköti a porlandó felületet. Igy az új festék tapadni fog rajta.A nem megfelelő felület előkészítésa festék lehámlást akozhat.Hadjuk a falakat kiszáradni a festési munka megkezdése előtt.Ha tapéta van a falon az új tapéta felragasztása előtt  a korábbi tápétát ajánlatos leszedni.A régi tapéta leszedéséhez mosószeres meleg vízzel áztasuk be a tapéta felületét majdhadjuk kb.15-20 percig míg behatol a tapétába.A fellazult tapétát fém kaparóval kaparjuk le.Mosható tapétáknál szurkáljuk meg a tapéta felületét hogy a víz eljusson a ragasztóhoz.Használhatunk gőzlehuzót amit közvetlenül a tapétához tartunk míg a gőz be nem hatol a tapétábamajd az átázott tapétát kaparókéssel leszedjük.A falfestéshez használhatunk ecsetet,hengetvagy szórópisztolyt.Ecsetet szemcsés durva felületeknél,csövek mögötti festésekhez ajánlatos használni,továbbá nyilászáró keretek körbefestésénél.Hengerrel a festés gyorsabb viszontgyorsan elhasználódnak.Szórópisztolyal a festés a leggyorsabb leghatékonyabb nagy felületeknél.Viszont amit nem akarunk lefesteni pl. ablak ajtó stb. le kel takarnunk.A festék felvitele: a falak előttmindig a mennyezetet  fessük le.A festést sarkoknál az ablak ajtó keret mellől kezdjük el és ecsetethasználjunk.Falfestést ha emulziót használunk vizszintesen  egyszerre 60cm-es területet fessünk le.Fényes festékeket függőleges csikokkal fessük és a nedves széleket gyorsan húzzok össze.Minden esetben törekedjünk arra hogy  egy teljes falfelületet fessünk le mielőtt szünetet tartunk,máskülömben árnyalatkülömbségek keletkezhetnek.

 

//lakasfelujitasok.gportal.hu 

20 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.08.12. 16:03
samantha009

Surtout ne changes rien, c’est merveilleux de venir sur ton site . Bien à Toi et bonne continuation.

voyance amour, voyance gratuite par mail

Idézet
2013.04.04. 15:04
Nanouette93

Nagyon jól tette, és nagyon jó dokumentáció, nagyon örülök, hogy menjen a jó szerencsét hamarosan .

consultation voyance

Voyante gratuite par mail  

Idézet
2013.02.22. 10:38
Sophianez

Örülök, hogy itt lehetek veletek, és fedezze fel a postes.J remélem, hogy ossza meg más jegyzetek. Csak így tovább.

voyance mail gratuite

Idézet
2013.01.23. 17:12
Mathie75

 

Gratulálok a honlapon! Ez sokat segített, és különösen tetszett, hogy az összes részvények érdekes. Hosszú élettartam webhelyére. Különösen ne csüggedjetek, a blog igazán nagyszerű!
 
Idézet
2012.12.24. 12:12
samantha009

Mindig nagyon izgalmas és sokszínű, boldog vagyok, hogy én vagyok tiltva, mint te hozz boldogságot. Ne így!

voyance par CB

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Panaszmentes vállalkozás

Igazolás száma: KM-20-3625-102012

ÉFE - Panaszmentes vállalkozó

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.01.28. 16:17
 
HÍVJON Ingyen!
 
LAKÁSÉPÍTÉS, LAKÁSFELÚJÍTÁS

LAKÁSÉPÍTÉS LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS
06-20-372-8891

ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT!

„Ingyenes felmérés és árajánlat készítés!”

FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK:
-falazás
-vakolás
-burkolás
-betonozás
-festés,mázolás,homlokzatok színezése
-gipszkartonozás
-hő,víz és hangszigetelés
-ajtók, ablakok beépítése, cseréje
-díszburkolatok készítése,viacolor
-járdák,lépcsők,kerítések építése
-családi házak kivitelezése

BIZALOMMAL HÍVJON!
Tel:06-20-372-8891

További információ:
//lakasfelujitasok.gportal.hu >

 

 

 

 

 

 

Minden VII.kerületi megrendelőnk számára ingyen intézzük a konténer helyfoglalást! 

LAKÁSFELÚJÍTÁS Parketta csiszolás
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS Burkolás
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS ELŐTT
 
LAKÁSFELÚJÍTÁS UTÁN
 
Lakásfelújítás Elek mester!
 
linkek
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!